Απίστευτο περιστατικό στην Κρήτη: Δασκάλα έδεσε 8χρονο μαθητή με χαρτοταινία στην καρέκλα επειδή δεν ήταν φρόνιμος!

Απίστευτο περιστατικό στην Κρήτη: Δασκάλα έδεσε 8χρονο μαθητή με χαρτοταινία στην καρέκλα επειδή δεν ήταν φρόνιμος!

Σε απίστευτες ενέργειες καταγγέλλεται ότι προχώρησε μία δασκάλα σχολείου της Κρήτης, που φέρεται ότι έδεσε 8χρονο μαθητή με χαρτοταινία στην καρέκλα του επειδή δεν ήταν φρόνιμος!

Σύμφωνα με την καταγγελία, το παιδί ανέφερε τυχαία το περιστατικό στη μητέρα του, στην οποία περιέγραψε τι έκανε η δασκάλα του επειδή δεν καθόταν ήσυχο.

Ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηρακλείου, Μανώλης Μπελαδάκης, ανέφερε στο cretalive.gr, που έβγαλε την καταγγελία στη δημοσιότητα ότι ενημερώθηκε από το ρεπορτάζ για το περιστατικό και επικοινώνησε άμεσα, ενώ πριν δεν είχε καμία απολύτως γνώση του συμβάντος.

Ο κ. Μπελαδάκης τόνισε ότι θα προχωρήσει σε έρευνα για το τι πραγματικά συνέβη ωστόσο, όπως είπε, σε επικοινωνία που είχε με τη Διεύθυνση του σχολείου, ενημερώθηκε ότι δεν έγινε ποτέ κάτι τέτοιο και ότι επρόκειτο για θεατρικό δρώμενο.

Πρόσθεσε δε ότι άμεσα επιλήφθησαν του θέματος οι κοινωνικές υπηρεσίες και ο ψυχολόγος του σχολείου, ενώ είχε ζητηθεί, κατά το παρελθόν, από τη μητέρα να γίνει μία γενικότερη ενημέρωση, χωρίς αυτό να γίνει πράξη.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Trailer: Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο Themaonline: Οι Προεδρικές του 2028, η Αννίτα, ο Φειδίας και η...μοίρα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Trailer: Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο Themaonline: Οι Προεδρικές του 2028, η Αννίτα, ο Φειδίας και η...μοίρα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Σε μια συνέντευξη διαφορετική από τις συνηθισμένες, ο τέως πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, υποδέχτηκε το Themaonline στο κτήμα του στην Αργάκα.

BEST OF TOTHEMAONLINE