Θα εμβολιαστείς κατά της νόσου COVID – 19 και της γρίπης; Η λίστα με τα κέντρα και τα ωράρια

Θα εμβολιαστείς κατά της νόσου COVID – 19 και της γρίπης; Η λίστα με τα κέντρα και τα ωράρια

Θα εμβολιαστείς; Το Υπουργείο Υγείας επιθυμεί να ενημερώσει το κοινό ότι από τη Δευτέρα 11/3/2024, τίθεται σε ισχύ, το επικαιροποιημένο εμβολιαστικό πρόγραμμα κατά της νόσου COVID – 19 και της γρίπης.

Σημειώνεται ότι με βάση το νέο πρόγραμμα, το κέντρο εμβολιασμού για την επαρχία Λευκωσίας, μεταφέρεται στο Κέντρο Υγείας Λατσιών.

Δες την λίστα και τα ωράρια λειτουργίας:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.