ΟΗΕ για το χτύπημα Ρωσίας σε Οδησσό: Καταδικάζει επιθέσεις κατά αμάχων

ΟΗΕ για το χτύπημα Ρωσίας σε Οδησσό:  Καταδικάζει επιθέσεις κατά αμάχων

Ακόμα ένα παράδειγμα του φρικτού αντίκτυπου του πολέμου στην Ουκρανία, αποκάλεσε ο Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ Στέφαν Ντουζαρίκ το ρωσικό κτύπημα με πύραυλο στην Οδησό κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ερωτηθείς σχετικά κατά την ενημέρωση Τύπου, ο κ. Ντουζαρίκ είπε ότι είδαν τις αναφορές. «Προφανώς, είναι ένα ακόμη παράδειγμα του φρικτού αντίκτυπου αυτής της σύγκρουσης», είπε και πρόσθεσε ότι «για άλλη μια φορά, καταδικάζουμε οποιεσδήποτε επιθέσεις εναντίον αμάχων και πολιτικών υποδομών».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εκτάκτως στο Προεδρικό οι εργοδοτικές οργανώσεις: Κρίσιμη σύσκεψη για την ΑΤΑ – Τι «καίει» εργοδότες και συντεχνίες

Εκτάκτως στο Προεδρικό οι εργοδοτικές οργανώσεις: Κρίσιμη σύσκεψη για την ΑΤΑ – Τι «καίει» εργοδότες και συντεχνίες

Το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου πέρασαν εκτάκτως το βράδυ της Κυριακής οι πρόεδροι των εργοδοτικών οργανώσεων, Γιώργος Παντελίδης και Σταύρος Σταύρου, για κρίσιμη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, με στόχο να «κλειδώσει» το ζήτημα της αυτόματης τιμαριθμικής αναπροσαρμογής (ΑΤΑ).

BEST OF TOTHEMAONLINE