Ιερά Σύνοδος: Αποφάσισε παύση του Μητροπολίτη Τυχικού
Ολοκληρώθηκε η συνεδρία της Ιεράς Συνόδου που συζήτησε το θέμα του Μητροπολίτη Τυχικού, εναντίον του οποίου τέθηκαν καταγγελίες για τη συμπεριφορά του.
Το τραγικό περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τρίτης, όταν οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στο σπίτι του ζευγαριού που και οι δυο είχαν απασχολήσει στο παρελθόν για ναρκωτικά και βρήκαν τρία «φιξάκια» κοκαΐνης, τρία γραμμάρια μιας ουσίας άγνωστης σύστασης που εστάλη για χημική ανάλυση, τέσσερα φαρμακευτικά σκευάσματα τα οποία χρησιμοποιούνται για τη νόθευση κοκαΐνης, 28 γραμμάρια όξινο αμμώνιο, δυο ζυγαριές ακριβείας και 39 πλαστικές πίπες.
Κατά την διάρκεια της έρευνας ο 38χρονος, που ήταν χρήστης ναρκωτικών και αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατά τη μεταφορά του με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο άφησε την τελευταία του πνοή, με τα αίτια θανάτου να ερευνώνται από τον ιατροδικαστή.
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις