Ελλάδα: Τους ρώτησαν «τι ομάδα είναι» και τους χτύπησαν – Χειροπέδες σε 25χρονο

Ελλάδα: Τους ρώτησαν «τι ομάδα είναι» και τους χτύπησαν – Χειροπέδες σε 25χρονο

Επίθεση από ομάδα περίπου 10 ατόμων δέχθηκαν τρεις νεαροί το βράδυ της Τετάρτης (6/3) στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 23.00 όταν 7-10 άτομα προσέγγισαν μία παρέα 20χρονων παιδιών, τους ρώτησαν «τι ομάδα είναι» και στη συνέχεια, με χρήση σωματικής βίας, τους ακινητοποίησαν και τραυμάτισαν δύο από αυτούς ελαφρά στο πρόσωπο.

Έπειτα οι δράστες τους άρπαξαν τα κινητά καθώς και προσωπικά έγγραφα και αποχώρησαν.

Λίγο αργότερα ωστόσο, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης κατάφεραν να εντοπίσουν έναν από τους δράστες, 25 ετών, και να τον συλλάβουν, ενώ η έρευνα για τους υπόλοιπους βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.