Προάγγελος μεγάλου σεισμού στην Κωνσταντινούπολη ο χθεσινός - Τι λένε οι σεισμολόγοι

Προάγγελος μεγάλου σεισμού στην Κωνσταντινούπολη ο χθεσινός - Τι λένε οι σεισμολόγοι

Προάγγελος του μεγάλου σεισμού πάνω από 7 Ρίχτερ, που αναμένεται να συμβεί στην Κωνσταντινούπολη είναι ο χθεσινός σεισμός στα Δαρδανέλια, ο οποίος έγινε αισθητός και στην Πόλη, δηλώνουν Τούρκοι σεισμολόγοι.

Ο γνωστός καθηγητής σεισμολογίας Δρ. Şükrü Ersoy δήλωσε ότι «κάθε σεισμός γύρω από την Κωνσταντινούπολη είναι πλέον ο προάγγελος του αναμενόμενου μεγάλου σεισμού». Πρόσθεσε ότι με τον νόμο των πιθανοτήτων και εξετάζοντας τα γεωλογικά φαινόμενα, μπορεί να ειπωθεί ότι ο σεισμός υψηλής έντασης πλησιάζει.

Ο καθηγητής σεισμολογίας Αχμέτ Ερτζάν είπε επίσης ότι «αυτό το διάστημα κυοφορείται σεισμός μεταξύ 6,8 και 7,4 βαθμών» στην κλίμακα Ρίχτερ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect