ΗΠΑ: Άλογα το έσκασαν από τον στάβλο και προκάλεσαν... κυκλοφοριακό κομφούζιο σε αυτοκινητόδρομο - Δείτε βίντεο

ΗΠΑ: Άλογα το έσκασαν από τον στάβλο και προκάλεσαν... κυκλοφοριακό κομφούζιο σε αυτοκινητόδρομο - Δείτε βίντεο

Κυκλοφοριακό κομφούζιο προκάλεσαν σε αυτοκινητόδρομο του Κλίβελαντ δύο άλογα της αστυνομίας, τα οποία ξέφυγαν από το στάβλο και έκαναν βόλτες ανάμεσα στα αυτοκίνητα.

Τα δύο ζώα προκάλεσαν την διακοπή της κυκλοφορίας στον διαπολιτειακό αυτοκινητόδρομο 90 του Οχάιο, ενώ τα ακολουθούσαν και περιπολικά της αστυνομίας, ώσπου τελικά βγήκαν από τον αυτοκινητόδρομο, μέσω παράδρομου.

Ευτυχώς, η περιπέτεια τελείωσε σύντομα, καθώς τα άλογα επέστρεψαν στους στάβλους ενώ δεν υπήρξε κάποιο ατύχημα ή τραυματισμός από την απόδραση.

Όπως έγινε γνωστό, το έσκασαν κατά τη διάρκεια φροντίδας και περιποίησης.

Δείτε το βίντεο με τα άλογα να καλπάζουν ανάμεσα στα αυτοκίνητα:

ΠΗΓΗ: Ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE