Ξεκινά ποινική διερεύνηση στην ΣΚΟΚ - Έδωσε οδηγίες προς Αστυνομία ο Γενικός Εισαγγελέας

Ξεκινά ποινική διερεύνηση στην ΣΚΟΚ - Έδωσε οδηγίες προς Αστυνομία ο Γενικός Εισαγγελέας

Την έναρξη ποινικής διερεύνησης από την Αστυνομία, αναφορικά με το ενδεχόμενο πιθανής διάπραξης ποινικών αδικημάτων από μέλη της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Κύπρου, εισηγείται ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας Γιώργος Σαββίδης.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Νομικής Υπηρεσίας, με οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα προς τον Αρχηγό Αστυνομίας για την έναρξη ποινικής διερεύνησης αναφορικά με το ενδεχόμενο διάπραξης οποιωνδήποτε ποινικών αδικημάτων από μέλη της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Κύπρου και άλλων προσώπων, διαβιβάστηκαν σήμερα στην Αστυνομία τα σχετικά πορίσματα, καθώς και το συλλεχθέν μαρτυρικό υλικό, τα οποία είχαν παραδοθεί στον Γενικό Εισαγγελέα από την Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού.

Όπως αναφέρεται, τα πορίσματα διαβιβάστηκαν στον Γενικό Εισαγγελέα στις 2 Νοεμβρίου 2023 και 1 Φεβρουαρίου 2024, αντίστοιχα.

Λειτουργοί της Νομικής Υπηρεσίας της Δημοκρατίας, αφού μελέτησαν και αξιολόγησαν όλο το υλικό, εισηγήθηκαν την έναρξη ποινικής διερεύνησης από την Αστυνομία, αναφορικά με το ενδεχόμενο πιθανής διάπραξης οποιωνδήποτε ποινικών αδικημάτων τα οποία προκύπτουν από τα γεγονότα που αναφέρονται στα εν λόγω πορίσματα, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE