Ο κύβος ερρίφθη: Δημοψήφισμα τον Μάρτη..

Ο κύβος ερρίφθη: Δημοψήφισμα τον Μάρτη..

Σε διαδικασίες εξπρές φαίνεται ότι οδηγείται το Κυπριακό πάρα τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν.

Αρκετές φωνές που προέρχονται κυρίως από την αντιπολίτευση, μιλούν για απαράδεχτες θέσεις που προβάλλει στο τραπέζι των συνομιλιών ο κ. Ακκιντζί.

Την ίδια ώρα στο κυβερνητικό στρατόπεδο προσπαθούν να χαμηλώσουν τον πήχη και το κλίμα υπεραισιοδοξίας που επικοινωνιακά κτίστηκε, γνωρίζοντας ότι οι επόμενοι μήνες θα είναι καθοριστικοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εάν και εφόσον τα πράγματα προχωρήσουν με θέληση και από τις δυο πλευρές και υπερπηδηθούν εμπόδια όπως το περιουσιακό και οι εγγυήσεις, τότε το δημοψήφισμα θα οριστεί εντός Μαρτίου του 2016.

Τάσος Χριστοδούλου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Την σύνδεση του 31χρονο Ελλαδίτη ομογενή από τη Γεωργία με τις πινακίδες του κλοπιμαίου οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους, παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο ανακριτής της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE