Χειροπέδες ξανά στον Μένιο Φουρθιώτη - Μήνυση από τον πατέρα του Νίκου Κοκλώνη

Χειροπέδες ξανά στον Μένιο Φουρθιώτη - Μήνυση από τον πατέρα του Νίκου Κοκλώνη

Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης. Η σύλληψή του έγινε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης έξω από ξενοδοχείο της περιοχής, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Κυριακής.

Κατά πληροφορίες, ο Φουρθιώτης συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, έπειτα από μήνυση που κατέθεσε ο πατέρας του Νίκου Κοκλώνη σε βάρος του για παραβίαση του απορρήτου της τηλεφωνικής επικοινωνίας και της προφορικής συνομιλίας.

Συγκεκριμένα, ο Φουρθιώτης φέρεται να εμφάνισε ως συνέντευξη σε blog του μια προσωπική συνομιλία που είχε με τον πατέρα του Κοκλώνη.

Η μήνυση είχε κατατεθεί στο Τμήμα ασφαλείας Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το νέο πολιτικό momentum του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Η αύξηση των ποσοστών και η αναγνωση των μετρήσεων

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το νέο πολιτικό momentum του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Η αύξηση των ποσοστών και η αναγνωση των μετρήσεων

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν μια σαφή και σταθερή ανοδική τάση στην εικόνα του Προέδρου Χριστοδουλίδη. Δεν πρόκειται για μεμονωμένο εύρημα ούτε για στιγμιαία αποτύπωση μιας συγκυρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE