Κατερίνα Παπουτσάκη: «Ο γιος μου χάρηκε που ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια»

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Ο γιος μου χάρηκε που ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ανέφερε σε δηλώσεις της, πως συζήτησε με τον γιο της, Μάξιμο, για το νομοσχέδιο υπέρ του γάμου των ομοφυλόφιλων.

Για τις αντιδράσεις που αφορούν ομόφυλα ζευγάρια και τον τρόπο με τον οποίο το διαχειρίζεται ο γιος της, η ηθοποιός απάντησε στο «Γεια σου» ότι: «Έχω συζητήσει με τον γιο μου, Μάξιμο. Τι πώς θα αντιδράσει; Τι είναι αυτά τα πράγματα για όνομα του Θεού. Ο Μάξιμος κι εγώ έχουμε φίλους που είναι δυο μπαμπάδες, όπως ο Μιχάλης ο Οικονόμου και ο Γιώργος Μακρής, άνθρωποι που είναι δίπλα μας και έχουμε κάνει διακοπές μαζί. Ούτε γίνεται λόγος, ούτε συζήτηση, είναι δεδομένο για μας ότι οι οικογένειες έχουν διάφορες μορφές, δεν το συζητάμε. Του είπα και για τον νόμο που ψηφίστηκε, τα πάντα και χάρηκε».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έρχονται ανακοινώσεις»: Προανήγγειλε εξελίξεις στο Κυπριακό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το Παρίσι

«Έρχονται ανακοινώσεις»: Προανήγγειλε εξελίξεις στο Κυπριακό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το Παρίσι

Τις επόμενες των ημερών θα ακούσουμε και άλλες ειδήσεις που θα αποδεικνύουν την κινητικότητα που υπάρχει για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE