Ιωάννα Τούνη: «Πήρα χόνδρο από το πλευρό μου για να φτιάξω τη μύτη μου»

Ιωάννα Τούνη: «Πήρα χόνδρο από το πλευρό μου για να φτιάξω τη μύτη μου»

Η Ιωάννα Τούνη εξήγησε με ένα βίντεο στο TikTοk, λεπτομέρειες για την πλαστική επέμβαση που έκανε στη μύτη της.

Με μώλωπες και πρησμένα μάτια, η instagrammer είπε στο διαδικτυακό κοινό της, ότι κατά την επέμβαση, της πήραν πλευρικό χόνδρο και χρησιμοποιήθηκε με τέτοιο τρόπο, ώστε να έχει η μύτη της το σχήμα που εκείνη θέλει.

Αρχικά, η Ιωάννα Τούνη είπε: «Καλημέρα, έχω πολλά μηνύματα ζω είμαι μια χαρά. Αυτά είναι τα μούτρα μου τις τελευταίες μέρες» και πρόσθεσε πιο μετά: «Είμαι πάρα πολύ πρησμένη, δεν πονάω τόσο στη μύτη, όσο στο πλευρό. Γιατί πήρα πλευρικό χόνδρο για να κάνω καλύτερο σχήμα στη μύτη».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE