Ξαφνικό «διαζύγιο» με Άμο!

Ξαφνικό «διαζύγιο» με Άμο!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομόνοια, ενημερώνει ότι έχει διακοπεί πρόωρα το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, Ακινκούνμι Άμο.

Θυμίζουμε ότι στις 13 Σεπτεμβρίου του 2023, οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν ότι ήρθαν σε συμφωνία με την Κοπεγχάγη για την αγορά των δικαιωμάτων του 21χρονου Νιγηριανού ακραίου επιθετικού, ο οποίος μάλιστα υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών!

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Την όπως-όπως αποχώρηση της κινεζικής κοινοπραξίας από το εργοτάξιο του τερματικού στο Βασιλικό και κατασκευαστικά έργα στο… περίπου, φανερώνει η μελέτη των Γάλλων εμπειρογνωμόνων.

BEST OF TOTHEMAONLINE