Τους «τσάκωσαν» να οδηγούν μεθυσμένοι στην Πάφο – Καταγγέλθηκαν 10 οδηγοί

Τους «τσάκωσαν» να οδηγούν μεθυσμένοι στην Πάφο – Καταγγέλθηκαν 10 οδηγοί

Σε 30 καταγγελίες οδηγών προχώρησε την Παρασκευή η Αστυνομία στην Πάφο με τις περισσότερες να αφορούν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης.

Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Νίκο Τσαππή, στο πλαίσιο επιχείρησης για την πρόληψη των τροχαίων οδικών συγκρούσεων", που διενήργησε την Παρασκευή η Αστυνομία στην Πάφο προέβη σε 30 τροχαίες καταγγελίες.

Ο κ. Τσαππής ανέφερε πως 10 οδηγοί εντοπίστηκαν να οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλης ενώ οι υπόλοιπες τροχαίες καταγγελίες αφορούσαν άλλες τροχαίες παραβάσεις. Εξάλλου μια καταγγελία αφορούσε οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα ερωτήματα που δεν απάντησε ο Αναστασιάδης: Οι σκιές που παραμένουν

Τα ερωτήματα που δεν απάντησε ο Αναστασιάδης: Οι σκιές που παραμένουν

Παρά τις εκτενείς απαντήσεις που έδωσε ο Νίκος Αναστασιάδης στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου για το πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς, σειρά ζητημάτων παραμένουν στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης. Ο τέως Πρόεδρος επιχείρησε να αντικρούσει τις αναφορές που αφορούν το δικηγορικό του γραφείο, τα ταξίδια με ιδιωτικά αεροσκάφη και τις πολιτογραφήσεις ξένων επενδυτών, ωστόσο ορισμένα ερωτήματα εξακολουθούν να προκαλούν συζητήσεις.