ΥΠΕΞ: Eκφράζει συγκλονισμό για τραγικό θάνατο ανθρώπων στη Γάζα

ΥΠΕΞ: Eκφράζει συγκλονισμό για τραγικό θάνατο ανθρώπων στη Γάζα

Το Υπουργείο Εξωτερικών εξέφρασε τον συγκλονισμό του για τον θάνατο κατοίκων της Γάζας που προσπαθούσαν να λάβουν ανθρωπιστική βοήθεια.

"Είμαστε συντετριμμένοι από την τραγική απώλεια τόσων πολλών μεταξύ αμάχων της Γάζας που προσπαθούσαν να λάβουν ανθρωπιστική βοήθεια. Τα συλλυπητήριά μας στις οικογένειες των θυμάτων", ανέφερε την Παρασκευή το Υπουργείο σε ανάρτηση στην πλατφόρμα "Χ".

Το Υπουργείο Εξωτερικών πρόσθεσε ότι οι πολίτες πρέπει πάντα να προστατεύονται σύμφωνα με το Διεθνές Ανθρωπιστικό Δίκαιο.

«Η ασφαλής και ανεμπόδιστη πρόσβαση σε περισσότερη ανθρωπιστική βοήθεια είναι κάτι παραπάνω από επείγουσα», σημειώνει.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: Πιο σημαντική εξέλιξη ο καθορισμός επόμενων συναντήσεων

ΠτΔ για Πενταμερή: Πιο σημαντική εξέλιξη ο καθορισμός επόμενων συναντήσεων

Αυτά που καταγράφηκαν στην άτυπη διευρυμένη διάσκεψη στη Νέα Υόρκη είναι οι τρεις ελάχιστες εξελίξεις που θέσαμε ως στόχο, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κρατώντας ως πιο σημαντική εξέλιξη τον καθορισμό των επόμενων συναντήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE