Το «τσάκωσαν» με ναρκωτικά στη κατοχή του - 36 καταγγελίες για τροχαίες παραβάσεις

Το «τσάκωσαν» με ναρκωτικά στη κατοχή του - 36 καταγγελίες για τροχαίες παραβάσεις

Σε 36 καταγγελίες οδηγών προχώρησε την Πέμπτη η Αστυνομία στην Πάφο μετά από έλεγχο 145 οχημάτων.Σε μία περίπτωση, φέρεται να εντοπίστηκε στην κατοχή οδηγού, μικρή ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Νίκο Τσαππή, "μικρή ποσότητα ναρκωτικών ουσιών εντοπίστηκε στην κατοχή 26χρονου οδηγού στο πλαίσιο επιχείρησης για την πρόληψη των τροχαίων οδικών συγκρούσεων", που διενήργησε την Πέμπτη η Αστυνομία Πάφου, ενώ σε έλεγχο ναρκοτέστ στον οποίο υποβλήθηκε φέρεται η ένδειξη να ήταν θετική,

Ο κ. Τσαππής ανέφερε επίσης πως στην επιχείρηση που διενεργήθηκε την Πέμπτη για την πρόληψη των τροχαίων οδικών συγκρούσεων, ανακόπηκαν συνολικά 145 οχήματα και έγιναν 36 καταγγελίες για τροχαίες παραβάσεις.

Επεσήμανε τέλος πως οι συντονισμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας για την πρόληψη των τροχαίων συγκρούσεων θα συνεχιστούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: «Ναρκοθετεί» την πενταμερή της Νέας Υόρκης, η Τουρκία - Καταθέτει χάρτη θαλάσσιου χωροταξικού σχεδιασμού ο Τατάρ

Κυπριακό: «Ναρκοθετεί» την πενταμερή της Νέας Υόρκης, η Τουρκία - Καταθέτει χάρτη θαλάσσιου χωροταξικού σχεδιασμού ο Τατάρ

Λευκωσία και Ηνωμένα ΄Εθνη προετοιμάζονται πυρετωδώς για την επόμενη διευρυμένη διάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη περί τα τέλη Ιουλίου, με την προσωπική απεσταλμένη του Αντόνιο Γκουτέρες, να συνεχίζει τις επισκέψεις και τις επαφές της, στις εγγυήτριες δυνάμεις.