Σε τραχειοστομία υποβλήθηκαν ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του

Σε τραχειοστομία υποβλήθηκαν ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του

Ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του, Ρενα Βενιέρη, υποβλήθηκαν την Πέμπτη (29/2) σε τραχειοστομία μετά την αποτυχημένη προσπάθεια που έγινε χθες να αποσωληνωθούν.

Και οι δύο, σύμφωνα με πληροφορίες, παραμένουν σε κρίσιμη κατάσταση, δέκα και πλέον ημέρες μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι, στις 18 Φεβρουαρίου.

Στον αθλητικογράφο και πρώην ευρωβουλευτή, θα γίνει ξανά προσπάθεια αφύπνισης τις επόμενες μέρες.

Υπενθυμίζεται ότι και οι δύο παραμένουν διασωληνωμένοι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς.

Τα εμπόδια που πρέπει να αντιμετωπιστούν στη νοσηλεία των δύο εγκαυματιών δεν μπορούν να παραβλεφθούν, δεδομένου ότι πρόκειται για ηλικιωμένους και με χρόνια νοσήματα ασθενείς, συνεπώς με επιβαρυντικούς παράγοντες στην ήδη βαριά κατάστασή τους.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE