Συντονισμένη επιχείρηση Αρχών για πάταξη της παράνομης εργοδότησης - Συνελήφθησαν 11 πρόσωπα

Συντονισμένη επιχείρηση Αρχών για πάταξη της παράνομης εργοδότησης - Συνελήφθησαν 11 πρόσωπα

Συντονισμένη επιχείρηση για πάταξη της παράνομης εργοδότησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί από μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, σε συνεργασία με μέλη της Υποδιεύθυνσης Επιτήρησης Πράσινης Γραμμής και της Υπηρεσίας Επιθεωρήσεων του Υπουργείου Εργασίας, είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 11 προσώπων.

Κατά την επιχείρηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εργοτάξιο στην επαρχία Λευκωσίας, ελέγχθηκαν 25 συνολικά πρόσωπα, εκ των οποίων τα 11 εντοπίστηκαν να εργάζονται χωρίς άδεια από το Τμήμα Εργασίας και συνελήφθησαν.

Οι 11 συλληφθέντες εργάζονταν για λογαριασμό τριών διαφορετικών υπεργολάβων, στους οποίους επιδόθηκε από την Υπηρεσία Επιθεωρήσεων του Υπουργείου Εργασίας, ειδοποίηση για παράβαση αδήλωτης εργασίας.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE