Σύσκεψη υπό την παρουσία του Αρχηγού για τη ληστεία στη Λεμεσό - Παραμένει αποκλεισμένη η σκηνή

Σύσκεψη υπό την παρουσία του Αρχηγού για τη ληστεία στη Λεμεσό - Παραμένει αποκλεισμένη η σκηνή

Σε εξέλιξη βρίσκεται σύσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού, στην παρουσία του Αρχηγού Αστυνομίας Στέλιου Παπαθεοδώρου και του Βοηθού Αρχηγού Ιωάννη Γεωργίου, σε σχέση με την ένοπλη ληστεία, που διαπράχθηκε στις 21:30 χθες, σε υποστατικό στον Άγιο Γεώργιο Αλαμάνου.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΑΔΕ Λεμεσού, στη σύσκεψη αξιολογούνται μαρτυρίες και τεκμήρια, ενώ δίνονται οδηγίες και κατευθυντήριες γραμμές στην ανακριτική ομάδα που συστάθηκε από αξιωματικό και μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, με στόχο την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Η σκηνή παραμένει αποκλεισμένη στο υποστατικό, όπου τέσσερις κουκουλοφόροι εισέβαλαν με όπλα και απέσπασαν προσωπικά αντικείμενα περίπου 30 θαμώνων, με το κλιμάκιο της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών να διεξάγει επιστημονικές και άλλες εξετάσεις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE