Στο «σκαμνί» 53χρονος για τον βιασμό της ανιψιάς του στη Θεσσαλονίκη - Το σπίτι μου είναι τάφος ανοιχτός, ξέσπασε η μητέρα της

Στο «σκαμνί» 53χρονος για τον βιασμό της ανιψιάς του στη Θεσσαλονίκη - Το σπίτι μου είναι τάφος ανοιχτός, ξέσπασε η μητέρα της

Επεισοδιακά εξελίχθηκε στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης η εκδίκαση υπόθεσης βιασμού ανήλικης με κατηγορούμενο τον εξ αγχιστείας θείο της.

Η μητέρα της φερόμενης ως παθούσας κατέρρευσε κατά την εξέτασή της από τους δικαστές και χρειάστηκε να της προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες από ιατρικό προσωπικό. «Το σπίτι μου είναι ένας τάφος ανοιχτός. Φοβάμαι για το παιδί μου, δεν τρώει, δεν θέλει να σπουδάσει», είπε, χτυπώντας το χέρι της στο βήμα του μάρτυρα όπου στεκόταν, λίγο πριν λιποθυμήσει.

Στην αίθουσα του Κακουργιοδικείου επικράτησε αναστάτωση και κατά την πτώση της γυναίκας, ο 53χρονος κατηγορούμενος έσπευσε να την βοηθήσει, εισπράττοντας όμως την κατακραυγή των συγγενών και κάποιοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του.

Αφού το δικαστήριο διέκοψε κατέρρευσε και η εν διαστάσει σύζυγος του κατηγορούμενου (θεία της κοπέλας) που έπεσε κατά την έξοδό της από την αίθουσα, ενώ για την περίπτωσή της κλήθηκε κλιμάκιο του ΕΚΑΒ με μηχανές.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 53χρονος, προσωρινά κρατούμενος, διώκεται για κατάχρηση ανηλίκου και βιασμού, πράξεις που τελέστηκαν το 2016 και το 2021, όταν η φερόμενη ως παθούσα ήταν 11 και 16 ετών. Η υπόθεση πήρε το δρόμο προς τη Δικαιοσύνη, όταν η κοπέλα αποκάλυψε στην μητέρα της τι είχε συμβεί (τον Αύγουστο του 2022).

Είχαν προηγηθεί επισκέψεις σε ψυχολόγο επειδή η μητέρα διαπίστωσε χαρακιές στα χέρια της κόρης της, όπως κατέθεσε η ίδια. Η δίκη διεκόπη για το πρώτο 10ήμερο του Μαρτίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκ με τον θάνατο καθηγήτριας στην Θεσσαλονίκη: Υπέστη εγκεφαλικό μετά από bullying - «Της πετούσαν μπουκάλια και βιβλία»
Οικογενειακή τραγωδία: Μητέρα σκότωσε τα δύο παιδιά της ενώ ο σύζυγός της έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι στη νότια Αμερική
Νέο ξενοδοχείο ανοίγει τις πόρτες του και μας υποδέχεται - Δείτε σε ποια περιοχή και πότε - Φωτογραφίες
VIDEO: Σειρήνες στη Βάση Ακρωτηρίου - Βρετανίδα σύζυγος στρατιωτικού αφηγείται τη δραματική νύχτα με τις κόρες της - «Κάναμε φωλιά...»
Όξφορντ: Πένθος για 15χρονη αθλήτρια - Άφησε την τελευταία της πνοή κατά την διάρκεια αγώνα
Αυτές οι αεροπορικές εταιρείες παρατείνουν την αναστολή πτήσεων σε αεροδρόμια της Μέσης Ανατολής - Όλες οι πληροφορίες
Ανείπωτη θλίψη για τον θάνατο Ανώτερου Υπαστυνόμου - Η παράκληση της οικογένειας για την κηδεία - Δείτε φωτογραφία του

 

 

 

Σε επιφυλακή η Κύπρος - «O πόλεμος έχει σχεδόν ολοκληρωθεί», λέει ο Τραμπ - Συνεχίζεται η ανταλλαγή επιθέσεων μεταξύ Ισραήλ και Ιράν

Σε επιφυλακή η Κύπρος - «O πόλεμος έχει σχεδόν ολοκληρωθεί», λέει ο Τραμπ - Συνεχίζεται η ανταλλαγή επιθέσεων μεταξύ Ισραήλ και Ιράν

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η Μέση Ανατολή, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων και το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones. Στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», στην Πάφο, βρέθηκαν οι ηγέτες της Ελλάδας και Γαλλίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν, όπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE