Ρεκόρ διετίας για το Bitcoin - Ξεπέρασε τα 60.000 δολάρια και συνεχίζει ανοδικά

Ρεκόρ διετίας για το Bitcoin - Ξεπέρασε τα 60.000 δολάρια και συνεχίζει ανοδικά

Το Bitcoin σημειώνει άνοδο για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα, θέτοντας το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα σε τροχιά για το μεγαλύτερο μηνιαίο κέρδος από τον Οκτώβριο του 2021.

Το κρυπτονόμισμα ξεπέρασε τα 60.000 δολάρια την Τετάρτη (60.404), ενώ εκτιμάται ότι θα μπορούσε σύντομα να ξεπεράσει το ρεκόρ των σχεδόν 69.000 δολαρίων που σημείωσε τον Νοέμβριο του 2021.

Η αξία όλου του Βitcoin σε κυκλοφορία έχει ξεπεράσει τα 2 τρισεκατομμύρια δολάρια αυτόν τον μήνα για πρώτη φορά σε δύο χρόνια, σύμφωνα με την πλατφόρμα κρυπτογράφησης CoinGecko.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολιτικό δεδομένο, που δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει: οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2023, δεν υπάρχουν σήμερα, με την ίδια μορφή.

BEST OF TOTHEMAONLINE