ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Χειροπέδες σε 17 συνολικά άτομα από την Αστυνομία των Βάσεων - Ένας στο δικαστήριο - Ποιοι οι λόγοι

Χειροπέδες σε 17 συνολικά άτομα από την Αστυνομία των Βάσεων - Ένας στο δικαστήριο - Ποιοι οι λόγοι

Συνολικά 17 άτομα, που οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα οδηγού στις Δυτικές περιοχές των Βρετανικών Βάσεων την περασμένη εβδομάδα, συνέλαβε η Αστυνομία των Βάσεων την περασμένη εβδομάδα κατά τη διάρκεια εκστρατείας για την πρόληψη του εγκλήματος και την οδική ασφάλεια, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

Σύμφωνα με την Ανώτερη Υπαστυνόμο Μαρία Αταλιώτη, η οποία διευθύνει το τμήμα Επιχειρήσεων και Εγκλήματος στη Αστυνομική Διεύθυνση Ακρωτηρίου, η αύξηση των περιστατικών αυτού του είδους πρέπει να σταματήσει, καθώς οδηγούν σε ατυχήματα και κινδυνεύουν ζωές.

Η κ. Αταλιώτη είπε, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ότι "προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι προστατεύουμε τις κοινότητες μας και τους πολίτες που χρησιμοποιούν τις περιοχές των ΒΒ, θα συνεχίσουμε και θα εντείνουμε το καθεστώς πρόληψης και επιβολής νόμου σε ‘hot spot’ τοποθεσίες που στοχεύουν τόσο το έγκλημα όσο και την παράβαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας".

Σημειώνεται περαιτέρω ότι ένας οδηγός πρόκειται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο των ΒΒ μετά τη σύλληψη του στις 24 Φεβρουαρίου για υπερβολική ταχύτητα και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top