Κατεβαίνει στην Κύπρο η Μέτσολα για να ενθαρρύνει συμμετοχή στις Ευρωεκλογές

Κατεβαίνει στην Κύπρο η Μέτσολα για να ενθαρρύνει συμμετοχή στις Ευρωεκλογές

Την πρόθεση της να επισκεφθεί την Κύπρο για να ενθαρρύνει τους Κύπριους πολίτες να ψηφίσουν στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου, εξέφρασε την Τετάρτη, η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ΕΚ), Ρομπέρτα Μέτσολα.

Σε δηλώσεις της σε Κύπριους δημοσιογράφους, που βρίσκονται στο Στρασβούργο για την Ολομέλεια του ΕΚ, και, κληθείσα να στείλει ένα μήνυμα στην Κύπρο, η κ. Μέτσολα είπε ότι η Κύπρος «ήταν πάντα στην καρδιά μου», σημειώνοντας ότι έχει επισκεφθεί τη χώρα αρκετές φορές, από τότε που εξελέγη Πρόεδρος του Κοινοβουλίου, «και ανυπομονώ να έρθω τους επόμενους μήνες, προκειμένου να ενθαρρύνω τους Κύπριους πολίτες να ψηφίσουν στις Ευρωεκλογές μεταξύ 6-9 Ιουνίου».

«Είναι εξαιρετικά σημαντικό», είπε, σημειώνοντας ότι θα είναι «η μεγαλύτερη πολυεθνική δημοκρατική άσκηση που θα δούμε σε αυτήν την ήπειρο φέτος».

Κλείνοντας, προέτρεψε τους Κύπριους πολίτες να ψηφίσουν, «διαφορετικά, άλλοι θα αποφασίσουν για εσάς».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.