Τέμπη - Ένας χρόνος μετά: Σπαράζει καρδιές το βίντεο με τον 23χρονο Κυπριανό να τραγουδάει «Του Βαγορή»

Τέμπη - Ένας χρόνος μετά: Σπαράζει καρδιές το βίντεο με τον 23χρονο Κυπριανό να τραγουδάει «Του Βαγορή»

Tο τραγούδι «Του Βαγορή», ερμήνευσε ο Κύπριος 23χρονος Κυπριανός Παπαϊωάννου, ένα από τα θύματα του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη, που σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από την μαύρη εκείνη μέρα.

Το βίντεο στο οποίο βλέπουμε τον Κυπριανό, να τραγουδάει το τραγούδι «Του Βαγορή» σε μουσική και Στίχους του Θεοδώρου Κούλλη/Παράσχου Ανδρέα, ανέβηκε πριν από λίγους μήνες και είναι άκρως συγκινητικό.

Υπενθυμίζουμε ότι εκτός από τον 23χρονο Κυπριανό, την ζωή της στην σιδηροδρομική τραγωδία έχασε ακόμη μια συμπολίτισσα μας, η 24χρονη φοιτήτρια Αναστασία Αδαμίδου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία τόσο με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με αντικείμενο της συζήτησης το χθεσινοβραδινό δείπνο που είχαν με τον Τούρκο Πρόεδρο και τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.