Παριστάνουν την Αστυνομία Κύπρου και προσπαθούν να σας ξεγελάσουν - Νέα απάτη στην Κύπρο

Παριστάνουν την Αστυνομία Κύπρου και προσπαθούν να σας ξεγελάσουν - Νέα απάτη στην Κύπρο

Η Αστυνομία ενημερώνει εκ νέου τους πολίτες, ότι συνεχίζεται η απάτη με ύποπτα παραπλανητικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) που αποστέλλονται μαζικά και παρουσιάζουν ψευδώς την Αστυνομία Κύπρου ως αποστολέα.

Τα ηλεκτρονικά μηνύματα αποστέλλονται από πλαστές ηλεκτρονικές διευθύνσεις και περιλαμβάνουν επιστολές που φέρουν λογότυπα του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως και της Αστυνομίας Κύπρου.

Αυτουσία η επιστολή που αποστέλλεται σε πολίτης.

Συστήνεται όπως σε περίπτωση λήψης τέτοιων μηνυμάτων, οι πολίτες αποφεύγουν οποιαδήποτε επικοινωνία ή συναλλαγή μέσω των κακόβουλων αυτών μηνυμάτων και των ύποπτων διευθύνσεων που αναφέρονται σε αυτά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE