Κλειστά τα ιδιωτικά νηπιαγωγεία - Πραγματοποιείται ειρηνική διαμαρτυρία έξω από τη Βουλή

Κλειστά τα ιδιωτικά νηπιαγωγεία - Πραγματοποιείται ειρηνική διαμαρτυρία έξω από τη Βουλή

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα (27/2) τα ιδιωτικά νηπιαγωγεία, με τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό να πραγματοποιούν ειρηνική διαμαρτυρία.

Θα εκφράσουν εκ νέου την αντίθεσή τους, ως προς τον τρόπο τον οποίο επέλεξε το υπουργείο Παιδείας, για να εφαρμόσει την σταδιακή επέκταση της υποχρεωτικής προσχολικής εκπαίδευσης, από τα 4 έτη.

Η πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιωτικής Προσχολικής Εκπαίδευσης, Λαύρα Ηρακλέους, ανέφερε πως και τα ιδιωτικά νηπιαγωγεία χρήζουν στήριξης.

Επεσήμανε επίσης ότι κυριότερο αίτημά τους, είναι η επιδότηση και των γονέων οι οποίοι θα επιλέξουν να στείλουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά νηπιαγωγεία.

Στις 9 το πρωί θα πραγματοποιηθεί ειρηνική διαμαρτυρία έξω από τη Βουλή. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μας ανησυχεί κανένα σενάριο» για την Προεδρία της Βουλής - Οι παρεμβάσεις για όλα τα ανοιχτά μέτωπα

Λετυμπιώτης: «Δεν μας ανησυχεί κανένα σενάριο» για την Προεδρία της Βουλής - Οι παρεμβάσεις για όλα τα ανοιχτά μέτωπα

Στις εξελίξεις γύρω από την εκλογή νέου Προέδρου της Βουλής αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σημειώνοντας ότι «δεν μπορεί κανείς να παρακολουθεί αδιάφορα τη συζήτηση, αφού πρόκειται για τον δεύτερο τη τάξει κρατικό αξιωματούχο» και έναν θεσμό με τον οποίο η εκτελεστική εξουσία διατηρεί διαχρονικά στενή συνεργασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE