ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μετατίθεται σε άλλη ημερομηνία η εξέταση αιτημάτων των δικηγόρων Σαρίκα και Σιαηλή για την υπόθεση ΣΑΠΑ

Μετατίθεται σε άλλη ημερομηνία η εξέταση αιτημάτων των δικηγόρων Σαρίκα και Σιαηλή για την υπόθεση ΣΑΠΑ

Η υπόθεση ΣΑΠΑ, που ήταν ορισμένη για σήμερα προκειμένου να εξεταστούν τα αιτήματα των δικηγόρων Κρις Τριανταφυλλίδη και Δημήτρη Παυλίδη του Φ. Σαρίκα βουλευτή της ΕΔΕΚ Πάφου, και του Κώστα Σιαηλή δικηγόρου του επικεφαλής της Δημοτικής ομάδας του ΑΚΕΛ στο Δήμο Πάφου Γιώργου Σιαηλή, αναμένεται να μετατεθεί σε άλλη ημερομηνία ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Πάφου, και συγκεκριμένα στις 24 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

Ο  δικηγόρος του βουλευτή της ΕΔΕΚ Φειδία Σαρίκα, Κρις Τριανταφυλλίδης είχε αναφέρει στο δικαστήριο στις 5 Ιουνίου  ότι θα υποβάλει αίτημα να μην περιληφθεί ο πελάτης του στο ίδιο κατηγορητήριο με τους υπόλοιπους, σημειώνοντας ότι δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις με βάση το σχετικό άρθρο 40.

Το δικαστήριο όρισε την 18η Σεπτεμβρίου 2015  ως ημερομηνία κατά την οποία θα εξεταστεί το αίτημα αυτό.

Εξάλλου, και ο  δικηγόρος Κ. Σιαηλής του επικεφαλής της δημοτικής ομάδας του ΑΚΕΛ Γιώργου Σιαηλή, έθεσε παρόμοιο θέμα  για να μην περιληφθεί ο πελάτης του στο ίδιο κατηγορητήριο, καθώς και ότι  στις λεπτομέρειες του κατηγορητηρίου  δεν διευκρινιζόταν ο τόπος  στον οποίο διεπράχθησαν κάποια από τα αδικήματα της δωροδοκίας.

Στην τελευταία δικάσιμο ωστόσο η Κατηγορούσα Αρχή που εκπροσωπείται από το δικηγόρο της Δημοκρατίας Α’ Νίνο Κέκκο και το δικηγόρο της Δημοκρατίας Ανδρέα Χατζηκύρου δήλωσαν ότι τα χρήματα δόθηκαν στον κ. Σιαηλή από εκπρόσωπο της ΕNVITEC, όπως κατηγορείται, στην Αθήνα.

O δικηγόρος  του Γ. Σιαηλή είχε αναφέρει επίσης  πως η πλευρά του πελάτη του δεν ήταν έτοιμη να απαντήσει στις κατηγορίες την 5η Ιουνίου και το δικαστήριο όρισε την 18η Σεπτεμβρίου 2015 ως ημερομηνία για να απαντήσει παραδοχή ή μη.

Ως εκ τούτου τα αιτήματα των δικηγόρων των Φ. Σαρίκα και Γ. Σιαηλή αναμένεται να εξεταστούν ενώπιον του Κακουργιοδικείου σε άλλη ημερομηνία .

Οι Φ. Σαρίκας και Γ. Σιαηλής αναμένεται να κατηγορηθούν αφού πρώτα εξεταστούν οι προδικαστικές ενστάσεις που εγείρουν.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top