Στη φυλακή 25χρονη γυναίκα: Μπαίνει χρόνια στο κελί για υπόθεση ναρκωτικών

Στη φυλακή 25χρονη γυναίκα: Μπαίνει χρόνια στο κελί για υπόθεση ναρκωτικών

Συντρέχουσες ποινές φυλάκισης διάρκειας δέκα ετών, επέβαλε σήμερα το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας, σε γυναίκα ηλικίας 25 ετών, την οποία έκρινε ένοχη μετά από εκδίκαση υπόθεσης εμπορίας ναρκωτικών, για τα αδικήματα της εισαγωγής και της κατοχής ναρκωτικών.

Η 25χρονη συνελήφθη στις 07 Σεπτεμβρίου, 2023, στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, όπου λίγο νωρίτερα είχε αφιχθεί με πτήση από χώρα του εξωτερικού και όπου, μετά από έλεγχο που έγινε από λειτουργό του Τμήματος Τελωνείων στις αποσκευές της, στο πλαίσιο και της συνεργασίας της Αστυνομίας και του Τμήματος Τελωνείων, εντοπίστηκαν πέντε (5) νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν 9.5 περίπου κιλά κάνναβης. 

Την υπόθεση είχε διερευνήσει η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.