Κλειστό απόψε τμήμα του παρακαμπτήριου δρόμου Λεμεσού λόγω εργασιών

Κλειστό απόψε τμήμα του παρακαμπτήριου δρόμου Λεμεσού λόγω εργασιών

Ολονύκτιες εργασίες θα διεξάγονται απόψε Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, μέχρι και το πρωί της αυριανής ημέρας, στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού, με την Αστυνομία να συστήνει προσοχή στους οδηγούς οχημάτων που θα διακινούνται στον δρόμο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Τμήμα Δημοσίων Έργων, οι εργασίες στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού θα διεξάγονται από τις 10.00 το βράδυ της Δευτέρας, μέχρι και τις 5.00 το πρωί αύριο Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, στο τμήμα μεταξύ του κυκλικού κόμβου Αγίας Φύλας και του κυκλικού κόμβου Μέσα Γειτονιάς. Οι εργασίες θα διεξάγονται για αντικατάσταση υπερόδιων πληροφοριακών πινακίδων.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, το τμήμα του παρακαμπτήριου δρόμου μεταξύ του κυκλικού κόμβου Αγίας Φύλας και του κυκλικού κόμβου Μέσα Γειτονιάς, με κατεύθυνση τη Λευκωσία, θα είναι κλειστό και η διακίνηση της τροχαίας θα γίνεται μέσω του κυκλικού κόμβου Αγίας Φύλας, των λεωφόρων Αγίας Φυλάξεως, Σπύρου Κυπριανού, και Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄, και του κυκλικού κόμβου Μέσα Γειτονιάς.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στις περιοχές των οδικών έργων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE