Πόνος και θλίψη για παρουσιαστή του Σίγμα – Συγκίνηση στο διαδίκτυο

Πόνος και θλίψη για παρουσιαστή του Σίγμα – Συγκίνηση στο διαδίκτυο

Με μία δυσάρεστη είδηση ξύπνησε σήμερα, (17/9), ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του Σίγμα. Έφυγε από τη ζωή ένας πολύ δικός του άνθρωπος.

Κατάθεση ψυχής μέσω του διαδικτύου έκανε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σίγμα, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου. Ψάχνοντας παρηγοριά, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, τον πόνο του για το χαμό της λατρεμένης του γιαγιάς, Αρετής.

Με ένα κείμενο – ύμνο προς σ΄αυτήν, επέλεξε να της πει το τελευταίο αντίο και να την τιμήσει. 

 

 

Χ.Τσ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Ο ανασχηματισμός που ανακοίνωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης, δεν αποτελεί απλώς μια αλλαγή προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα. Είναι μια πολιτική δήλωση, με σαφή στόχευση: η κυβέρνηση εισέρχεται στην πιο κρίσιμη φάση της θητείας της και καλείται πλέον να αποδείξει στην πράξη. ότι μπορεί να μετατρέψει τις εξαγγελίες σε αποτελέσματα.