Αλληλέγγυα στο Κίεβο η Λευκωσία: H δεύτερη επέτειος της εισβολής της Ρωσίας «Yποστηρίζουμε την ανεξαρτησία»

Αλληλέγγυα στο Κίεβο η Λευκωσία: H  δεύτερη επέτειος της εισβολής της Ρωσίας «Yποστηρίζουμε την ανεξαρτησία»

Η Κύπρος στέκεται αλληλέγγυα με την Κυβέρνηση και τον λαό της Ουκρανίας, αναφέρει το Υπουργείο Εξωτερικών, σε μήνυμα για τη δεύτερη επέτειο της εισβολής της Ρωσίας.

Σε ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ, το Υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει ότι «υποστηρίζουμε την ανεξαρτησία, την κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι με την Κυβέρνηση και τον λαό της Ουκρανίας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού αναλυτικά τα οχτώ μέτρα-«ανάσα» από τον ΠτΔ: Απαλλαγή ΦΠΑ, μειώσεις σε ρεύμα και καύσιμα - Όσα περιλαμβάνει το πακέτο

Ιδού αναλυτικά τα οχτώ μέτρα-«ανάσα» από τον ΠτΔ: Απαλλαγή ΦΠΑ, μειώσεις σε ρεύμα και καύσιμα - Όσα περιλαμβάνει το πακέτο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακοίνωσε σήμερα  δέσμη οκτώ μέτρων για τη στήριξη των Κυπρίων πολιτών και της οικονομίας, ως απάντηση στις επιπτώσεις που προκαλεί η πολεμική κρίση στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE