Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
Σε ανακοίνωση της η Αστυνομία αναφέρει ότι προτρέπονται οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί, να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες και να τηρούν τις αποστάσεις απο τα προπορευόμενα οχήματα.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Τροχαίο με βυτιοφόρο έκλεισε τον αυτοκινητόδρομο: Στο νοσοκομείο ο οδηγός - Το σημείο που επηρεάζεται
Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν να κλείσουν και οι δύο λωρίδες προς Λεμεσό, με αποτέλεσμα να προκληθεί χάος στο σημείο.
Δείτε σχετικές φωτογραφίες από το cy police checkpoints:Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις