Συναγερμός στις πρεσβείες Ισραήλ, Αιγύπτου και ΗΠΑ έπειτα από απειλή για βόμβα

Συναγερμός στις πρεσβείες Ισραήλ, Αιγύπτου και ΗΠΑ έπειτα από απειλή για βόμβα

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Παρασκευής στην ΕΛΑΣ έπειτα από απειλή για βόμβα στις πρεσβείες του Ισραήλ, της Αιγύπτου και των ΗΠΑ.

Ειδικότερα, άγνωστοι τηλεφώνησαν σε ΣΚΑΪ, Kontra και OPEN και ανέφεραν πως στις 11:30 θα σκάσουν βόμβες στις τρεις πρεσβείες. Στον ΣΚΑΪ είπαν ότι η βόμβα θα σκάσει στην αμερικάνικη πρεσβεία, στο ΟΡΕΝ ότι η βόμβα θα σκάσει στην πρεσβεία της Αιγύπτου και στο Kontra ότι η βόμβα θα σκάσει στην πρεσβεία του Ισραήλ.

Επί τόπου σπεύδουν δυνάμεις του ΤΕΕΜ (Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών).

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE