Σχεδόν αγνώριστη! Δείτε πως βγήκε η Μ. Ασλανίδου από το κομμωτήριο και θα πάθετε πλάκα (ΦΩΤΟ)

Σχεδόν αγνώριστη! Δείτε πως βγήκε η Μ. Ασλανίδου από το κομμωτήριο και θα πάθετε πλάκα (ΦΩΤΟ)

Τη Μελίνα τη γνωρίζω σχεδόν δυο χρόνια και κατά διαστήματα συνεργαζόμασταν. Το τελευταίο διάστημα έχουμε έρθει πιο κοντά και μου εξέφρασε την επιθυμία να αλλάξει λίγο στυλ και την ανάγκη της για ανανέωση.

Συγκεκριμένα, μου ζήτησε αν μπορώ να της προτείνω κάποια πράγματα για να αλλάξει λίγο την εικόνα της.

Η Μελίνα, όπως φαντάζομαι θυμάστε, στο The Voice 2, είχε μακριά καστανοκόκκινα μαλλιά με έντονες κόκκινες άκρες που ήταν φιλαριστά.

Μετά από σκέψη, συζήτηση και πολλά looks που είδαμε καταλήξαμε να κόψουμε αφέλειες και να κάνουμε ένα ενιαίο χρώμα στα μαλλιά. Θέλησα με αυτό τον τρόπο να της δώσω μια πιο φρέσκια εικόνα και ένα πιο νεανικό στυλ. Το χρώμα στα μαλλιά είναι ένα πολύ γλυκό καστανό με λίγα πυρόξανθα ξανοίγματα στα τελειώματα για να δοθεί η απαιτούμενη λάμψη.

Το αποτέλεσμα δικαίωσε τόσο εμένα όσο και τη Μελίνα που με εμπιστεύτηκε και νομίζω πως θα αρέσει και σε εσάς. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει τη νέα αλλαγή της, σήμερα στη μεγάλη συναυλία που θα δώσει στο Κατράκειο, στη Νίκαια, μαζί με τον Αντώνη Ρέμο.

Εγώ όμως δεν μπόρεσα να κρατηθώ και σας αποκαλύπτω το νέο look της Μελίνας στο blog μου περιμένοντας τα σχόλιά σας, γράφει ο Δημήτρης Σταματίου στο blog του στο ελληνικό People.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Χαιρετίζουμε τη χθεσινή αναφορά στο κοινό ανακοινωθέν στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ, μια αναφορά που αποτελεί προσήλωση στο διεθνές δίκαιο την οποία επιδιώκουμε και θεωρούμε ως θωράκιση και πυξίδα, είπε απόψε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE