«Πεδίο πολέμου» η Θεσσαλονίκη: Επεισόδια έξω από το ΑΠΘ μεταξύ κουκουλοφόρων και ΜΑΤ - Ζημιές και σε καταστήματα - Δείτε βίντεο

«Πεδίο πολέμου» η Θεσσαλονίκη: Επεισόδια έξω από το ΑΠΘ μεταξύ κουκουλοφόρων και ΜΑΤ - Ζημιές και σε καταστήματα - Δείτε βίντεο

Επεισόδια σημειώθηκαν αργά το απόγευμα σήμερα μεταξύ κουκουλοφόρων και δυνάμεων των ΜΑΤ, έξω από το ΑΠΘ, μετά την πορεία αντιεξουσιαστών κατά του νέου ποινικού κώδικα.

Πως ξεκίνησαν τα επεισόδια

Άγνωστοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους έβαλαν φωτιά σε κάδο επί της οδού Εθνικής Αμύνης και στη συνέχεια πέταξαν μολότοφ και πέτρες προς τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου λάμψης και χρήση χημικών.

Οι ταραξίες απωθήθηκαν από τις δυνάμεις των ΜΑΤ εντός του campus του ΑΠΘ, όπως αναφέρει το www.thestival.gr.

Λίγο νωρίτερα άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπα τους προκάλεσαν σοβαρές φθορές σε καταστήματα επί της Εγνατίας και της Ιασωνίδου.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Παραμένουν οι διαφωνίες μεταξύ των κτηνοτρόφων και του Υπουργείου Γεωργίας για το θέμα των αποζημιώσεων προς τους κτηνοτρόφους που επλήγησαν από τον αφθώδη πυρετό, μετά τη συνάντηση της Υπουργού Γεωργίας την Τρίτη με τις αγροτικές οργανώσεις και τη «Φωνή των κτηνοτρόφων» στο πλαίσιο του διαλόγου για θέματα που αφορούν στον αφθώδη πυρετό. Μετά τη συνάντηση, η «Φωνή των κτηνοτρόφων» ανακοίνωσε ότι θα συνεδριάσει σήμερα για να αποφασίσει τα επόμενά της βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE