Christina Aguilera: «Θέλω η κόρη μου να μεγαλώσει χωρίς να νιώθει ντροπή ή στίγμα»

Christina Aguilera: «Θέλω η κόρη μου να μεγαλώσει χωρίς να νιώθει ντροπή ή στίγμα»

Η Christina Aguilera δεν φοβάται να μιλήσει όταν πρόκειται να ταχθεί κατά του σεξισμού. Η βραβευμένη με Grammy σούπερ σταρ μίλησε σε συνέντευξή της στο περιοδικό ADWEEK για την καταπολέμηση των διπλών προτύπων στην κοινωνία και για το πώς η μάρκα σεξουαλικής ευεξίας Playground, την οποία διευθύνει, κάνει ακριβώς αυτό.

«Αυτό το κομμάτι, της σεξουαλικότητας, ήταν πολύ φυσικό για εμένα. Υπάρχει στη μουσική μου, στη ζωή μου, στον κόσμο μου», δήλωσε η τραγουδίστρια για την εταιρεία που ξεκίνησε πέρυσι τη λειτουργία της.

«Έχω βιώσει από πρώτο χέρι τα διπλά πρότυπα [που εφαρμόζονται για τις γυναίκες]- και με έχουν ντροπιάσει επειδή είμαι ανοιχτή, εκφράζομαι σεξουαλικά και προσπαθώ να ενδυναμώσω άλλες γυναίκες. Οι άνθρωποι το φοβούνται αυτό», είπε επίσης.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Μετά το Πάσχα εξελίξεις για διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου

Κυπριακό: Μετά το Πάσχα εξελίξεις για διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου

Για μετά το Πάσχα τοποθετούνται οι όποιες εξελίξεις σχετικά με τον διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, ανέφεραν τη Μεγάλη Παρασκευή στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές.