Συστάθηκε ανακριτική ομάδα για την έκρηξη στη Λευκωσία - Δόθηκαν οδηγίες

Συστάθηκε ανακριτική ομάδα για την έκρηξη στη Λευκωσία - Δόθηκαν οδηγίες

Σχετικά με έκρηξη που σημειώθηκε στη Λευκωσία, η Αστυνομία βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο σημείο της έκρηξης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν ήδη δοθεί οδηγίες για σύσταση ανακριτικής ομάδας με επικεφαλής αξιωματικό,για πλήρη διερεύνηση των αιτιών της έκρηξης σε συνεργασία με τις συναρμόδιες υπηρεσίες.

Υπενθυμίζεται ότι από το περιστατικό τραυματίστηκε 20χρονη που νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο, ενώ ακόμη ένα πρόσωπο μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας σε κατάσταση πανικού.

Η έκρηξη προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές τόσο στο ισόγειο της πολυκατοικίας όσο και σε παρακείμενα υποστατικά. 

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εξέφρασε στην Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, την έντονη δυσαρέσκειά του για τη συνάντηση που είχε η κ. Ολγκίν με τον «πρέσβη» της Τουρκίας στα κατεχόμενα. Αυτό ανέφερε το απόγευμα της Τρίτης ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, στο Προεδρικό, με την κ. Ολγκίν, κατόπιν αιτήματος της ίδιας.

BEST OF TOTHEMAONLINE