Χειροπέδες σε πέντε 22χρονους - Εμπλέκονται σε υποθέσεις διακίνησης μεταναστών - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν

Χειροπέδες σε πέντε 22χρονους - Εμπλέκονται σε υποθέσεις διακίνησης μεταναστών - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν

Η Αστυνομία προχώρησε χθες στη σύλληψη πέντε προσώπων, σε σχέση με διερευνώμενες υποθέσεις υποβοήθησης της παράνομης εισόδου, διέλευσης και παραμονής υπηκόων τρίτης χώρας στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Πρόκειται για πέντε 22χρονους, οι οποίοι συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση. Το πρωί σήμερα οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για έκδοση διαταγμάτων προσωποκράτησης τους.

Το Δικαστήριο εξέδωσε διατάγματα οκταήμερης κράτησης εναντίον των τριών υπόπτων, ενώ διέταξε όπως οι άλλοι δύο ύποπτοι παραμείνουν υπό κράτηση και παρουσιαστούν εκ νέου ενώπιον του Δικαστηρίου την ερχόμενη Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, για εξέταση του αιτήματος της Αστυνομίας για προσωποκράτηση τους και έκδοση σχετικής του απόφασης.

Εναντίον των υπόπτων διερευνώνται μεταξύ άλλων, αδικήματα συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, υποβοήθησης της παράνομης εισόδου, διέλευσης και παραμονής στο έδαφος της Δημοκρατίας και διακίνηση μεταναστών.

Οι διερευνώμενες υποθέσεις αφορούν άφιξη παράτυπων μεταναστών μεταξύ των ημερομηνιών 18 και 19 Φεβρουαρίου, στην επαρχία Λευκωσίας.

Το ΤΑΕ Μόρφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE