Γ. Παναγιώτου: «Οι μελλοντικοί συνταξιούχοι μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς»

Γ. Παναγιώτου: «Οι μελλοντικοί συνταξιούχοι μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς»

Η Κυβέρνηση διαθέτει την πολιτική βούληση για τη βελτίωση και τον εξορθολογισμό της επενδυτικής πολιτικής του Ταμείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δήλωσε ο Υπουργός Εργασίας Γιάννης Παναγιώτου.

Μάλιστα, η επενδυτική πολιτική προωθείται μέσα από τη στενή συνεργασία του Υπουργείου Εργασίας και του Υπουργείου Οικονομικών, στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης που έχει ορίζοντα ολοκλήρωσης το τέλος του 2025.

«Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων λαμβάνει τεχνική υποστήριξη προς αυτή την κατεύθυνση από τον Διεθνή Οργανισμό Εργασίας και στην πορεία θα αναπτυχθεί εκτενής κοινωνικός, πολιτικός και δημόσιος διάλογος, λαμβάνοντας υπόψη την πορεία της δημοσιονομικής κατάστασης και τη βιωσιμότητα του Ταμείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Οι σημερινοί και οι μελλοντικοί εργαζόμενοι και συνταξιούχοι μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς, καθώς η βιωσιμότητα του Ταμείου είναι ισχυρή και με τη συνετή πολιτική της διαχείρισής του αυτή θα διατηρηθεί για πάρα πολλές δεκαετίες, για τις σημερινές και τις μελλοντικές γενιές των πολιτών της χώρας μας», κατέληξε ο Υπουργός Εργασίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Επενδύουμε 206 εκατομμύρια στην αξιοπρέπεια του ασθενούς – Τα έργα ανά επαρχία

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Επενδύουμε 206 εκατομμύρια στην αξιοπρέπεια του ασθενούς – Τα έργα ανά επαρχία

Σε μια αποφασιστική κίνηση που αλλάζει ριζικά το σκηνικό στον τομέα της Δημόσιας Υγείας προχωρά η Κυβέρνηση, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, να ανακοινώνει ένα τεράστιο επενδυτικό πακέτο που αγγίζει πλέον τα 206,7 εκατομμύρια ευρώ.