Καταγγέλλουν «ανάρμοστο και ανήθικο» υλικό σε νηπιαγωγεία οι Κυνηγοί - Δείτε φωτογραφίες

Καταγγέλλουν «ανάρμοστο και ανήθικο» υλικό σε νηπιαγωγεία οι Κυνηγοί - Δείτε φωτογραφίες

Με επιστολή τους προς την Υπουργό Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, οι Eνεργοί Πολίτες- Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών διαμαρτύρονται για υλικό που όπως αναφέρουν, δόθηκε σε μαθητές νηπιαγωγείου, ζητώντας να γίνει «άμεση έρευνα για να διαπιστωθεί ποιός διοχέτευσε το προαναφερόμενο υλικό».

Στην επιστολή αναφέρουν ότι «αυτές οι εικόνες, πρωτίστως προσβάλλουν τον παραδοσιακό θεσμό της οικογένειας» και ότι «το μόνο που μπορεί να επιφέρουν στα παιδιά και δη του νηπιαγωγείου, είναι σύγχυση ταυτότητας».

Τέλος, η επιστολή υπογραμμίζει το αίτημα για διεξαγωγή έρευνας και σημειώνει ότι οι Eνεργοί Πολίτες-Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών θα επιδείξουν μηδενική ανοχή.

Δείτε την ανάρτηση τους:

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Καθ΄οδόν προς το Κίεβο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Καθ΄οδόν προς το Κίεβο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Καθ΄οδόν προς το Κίεβο είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης για επίσκεψη εργασίας ενόψει της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία.