Μάλι: Τουλάχιστον 15 νεκροί και 46 τραυματίες σε σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό

Μάλι: Τουλάχιστον 15 νεκροί και 46 τραυματίες σε σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό

Τουλάχιστον 15 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 46 τραυματίστηκαν όταν λεωφορείο συγκρούστηκε με φορτηγό στο κεντρικό Μάλι, ανακοίνωσε το υπουργείο Μεταφορών της αφρικανικής χώρας.

Λεωφορείο που είχε αναχωρήσει από την πόλη Μοπτί με προορισμό την πρωτεύουσα Μπαμακό «συγκρούστηκε με φορτηγό» που κινείτο προς την αντίθετη κατεύθυνση, μεταξύ των κοινοτήτων Κεσεντούγκου και Ουάν. «Ο προσωρινός απολογισμός κάνει λόγο για 15 νεκρούς και 46 τραυματίες, ορισμένοι εκ των οποίων σε σοβαρή κατάσταση», αναφέρει το δελτίο Τύπου του υπουργείου.

Τα τροχαία δυστυχήματα είναι συχνά στο Μάλι και αποδίδονται συνήθως στην κακή κατάσταση του οδικού δικτύου και των οχημάτων, καθώς και σε απρόσεκτη οδήγηση.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE