Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Δόθηκε στην κυκλοφορία η λωρίδα που είχε κλείσει

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Δόθηκε στην κυκλοφορία η λωρίδα που είχε κλείσει

Τροχαία σύγκρουση σημειώθηκε πριν από λίγο στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας – Λάρνακας, με τις Αρχές να συστήνουν προσοχή.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, λόγω οδικής σύγκρουσης, η αριστερή λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Αγίας Νάπας – Λάρνακας, παρά την έξοδο Ορόκλινης, έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση.

Οι οδηγοί προσεκτικοί, χαμηλές ταχύτητες και ακολουθείτε τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας.

Σε νεότερη ενημέρωση της Αστυνομίας αναφέρετε ότι, η αριστερή λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Αγίας Νάπας - Λάρνακας στο ύψος της εξόδου Ορόκλινης, η οποία είχε κλείσει λόγω οδικής σύγκρουσης, άνοιξε και η τροχαία κίνηση διεξάγεται πλέον ομαλά. Οδηγοί προσεκτικοί, χαμηλές ταχύτητες.

* Φωτγραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE