Ανέβαινε στις οροφές σπιτιών και… έκλεβε ντεπόζιτα - Χειροπέδες σε 21χρονο

Ανέβαινε στις οροφές σπιτιών και… έκλεβε ντεπόζιτα - Χειροπέδες σε 21χρονο

Καταγγελία στην Αστυνομία υποβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα για κλοπή ντεποζίτων από οροφή σπιτιού στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της τηλεόρασης του ANT1, 39χρονος άνδρας αντιλήφθηκε πως μεταξύ 14 και 15 Φεβρουαρίου δεν είχε νερό. Ενημέρωσε την ιδιοκτήτρια του υποστατικού και στη συνέχεια εντόπισε πως τα ρουμπινέτα ήταν κλειστά. Ακολούθως, εντόπισαν ένα ντεπόζιτο πεταμένο στο πλαϊνό μέρος της πολυκατοικίας.

Παρατήρησαν επίσης ένα πρόσωπο που επέβαινε σε σταθμευμένο όχημα κοντά στην πολυκατοικία. Ο 21χρονος αφού τους αντιλήφθηκε τράπηκε σε φυγή και στη συνέχεια εντοπίστηκε από την Αστυνομία και του πέρασαν χειροπέδες.

Άγνωστο πάντως παραμένει το πώς ανέβαινε στις οροφές και μετακινούσε τα ντεπόζιτα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE