Χειροπέδες σε ακόμα δύο πρόσωπα για υποβοήθηση παράνομης εισόδου μεταναστών στην ΚΔ - Συνολικά τέσσερις συλλήψεις

Χειροπέδες σε ακόμα δύο πρόσωπα για υποβοήθηση παράνομης εισόδου μεταναστών στην ΚΔ - Συνολικά τέσσερις συλλήψεις

Σε άλλες δύο συλλήψεις προχώρησε το απόγευμα σήμερα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση υποβοήθησης της παράνομης εισόδου, διέλευσης και παραμονής υπηκόων τρίτης χώρας στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Πρόκειται για 27χρονο και 25χρονο, οι οποίοι συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν τα ξημερώματα σήμερα άλλα δύο πρόσωπα, ηλικίας 24 και 19 ετών, τα οποία τελούν υπό οκταήμερη κράτηση.

Εναντίον των υπόπτων διερευνώνται μεταξύ άλλων, αδικήματα συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, υποβοήθησης της παράνομης εισόδου, διέλευσης και παραμονής στο έδαφος της Δημοκρατίας, πλαστοπροσωπίας, εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις, και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE