Σύλληψη 25χρονου: Προσπάθησε να διαφύγει μόλις αντιλήφθηκε αστυνομικούς - Ήταν «φορτωμένος» με ναρκωτικά

Σύλληψη 25χρονου: Προσπάθησε να διαφύγει μόλις αντιλήφθηκε αστυνομικούς - Ήταν «φορτωμένος» με ναρκωτικά

Υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, διερευνά η Αστυνομία, στη Λεμεσό, μέλη της οποίας προχώρησαν στη σύλληψη 25χρονου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τη 1μ.μ. σήμερα, ενώ μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, διενεργούσαν ελέγχους στην περιοχή της Επίχωσης, εντόπισαν άγνωστο άνδρα, ο οποίος μόλις αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς τράπηκε σε φυγή. Οι αστυνομικοί τον ακολούθησαν και κατάφεραν να τον ανακόψουν για έλεγχο σε μικρή απόσταση.

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 25χρονο, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκαν μετά από έρευνα και κατασχέθηκαν, 33 συσκευασίες, που περιείχαν κάνναβη, συνολικού μεικτού βάρους 26 γραμμαρίων, 15 φακελάκια, που περιείχαν άγνωστη φυτική ουσία και το χρηματικό ποσό των €120.

Ο 25χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE