Φρίκη στην Ελλάδα: Γιος αποκεφάλισε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο

Φρίκη στην Ελλάδα: Γιος αποκεφάλισε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο

Στυγερό έγκλημα στα Τρίκαλα, όπου ένας 46χρονος αποκεφάλισε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο και ειδοποίησε την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr 46χρονος αποκεφάλισε με αλυσοπρίονο τον 70χρονο πατέρα του, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου ο οποίος είπε στην αστυνομία, ότι το έγκλημα δεν το διέπραξε σήμερα αλλά τουλάχιστον προ δύο ημερών, μέσα στην βιοτεχνία που διατηρούν στην οδό Καρδίτσης στα Τρίκαλα.

Ο ίδιος ειδοποίησε και το ΕΚΑΒ καθώς αυτοτραυματίστηκε με το αλυσοπρίονο.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές ο δράστης έχει ήδη συλληφθεί. Πιθανολογείται ότι το έγκλημα τελέστηκε ήδη από χθες.

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE