Λαύριο: 33χρονος ασελγούσε στην 13χρονη θετή του κόρη - Περίμενε να φεύγει η μητέρα της από το σπίτι

Λαύριο: 33χρονος ασελγούσε στην 13χρονη θετή του κόρη - Περίμενε να φεύγει η μητέρα της από το σπίτι

Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται ένας 33χρονος άνδρας ο οποίος συνελήφθη γιατί φέρεται να ασελγούσε στην ανήλικη κόρη του της οποίας ήταν πατριός.

Συγκεκριμένα η φρικτή κακοποίηση της ανήλικης έλαβε χώρα στην Εύβοια με τον άνδρα να εκμεταλλεύεται την απουσία της συζύγου του προκειμένου κατά διαστήματα να της επιτίθεται σεξουαλικά και να ασελγεί σε αυτήν.

Οι κακοποιήσεις σύμφωνα με τις πληροφορίες έλαβαν χώρα από 30-06-2022 έως 24-12-2022 και ιδίως κατά τους μήνες Αύγουστο - Σεπτέμβριο του 2022, καθώς και κατά το μετέπειτα διάστημα που διέμεναν στο Λαύριο Αττικής, ήτοι από 24- 12-2022 έως 16-05-2023.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υπεβλήθη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών απ’ όπου ασκήθηκε σε βάρος του ποινική δίωξη και ακολούθως παραπέμφθηκε για κύρια ανάκριση στο 30ο Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Αθηνών, απ’ όπου και εκδόθηκε το ανωτέρω Ένταλμα Σύλληψης.

Ο συλληφθείς οδηγείται σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών/ Τμήμα Εκτελέσεων Αποφάσεων και Βουλευμάτων και εν συνεχεία στον αρμόδιο Ανακριτή για την εκτέλεση του εντάλματος.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση

Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE