Υποψηφιότητα για θέση Περιφερειάρχη Πάφου εξήγγειλε ο Πάμπος Πιττοκοπίτης

Υποψηφιότητα για θέση Περιφερειάρχη Πάφου εξήγγειλε ο Πάμπος Πιττοκοπίτης

Την υποψηφιότητα του για την θέση του Προέδρου του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης (Περιφερειάρχη) Πάφου εξήγγειλε ο Χαραλάμπος (Πάμπος) Πιττοκοπίτης, σημειώνοντας ότι η μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία αλλά και πρόκληση για την Επαρχία της Πάφου.

«Με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης απέναντι στην καθεμιά και στον καθέναν από εσάς, και ενόψει των εκλογών της 9ης Ιουνίου 2024, θέτω εαυτόν ενώπιον σας, για τη θέση του Προέδρου του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης (Περιφερειάρχη) Πάφου», προσθέτει.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Ανοικτό το ενδεχόμενο κοινής συνάντησης Χριστοδουλίδη – Τατάρ με Ολγκίν

Λετυμπιώτης: Ανοικτό το ενδεχόμενο κοινής συνάντησης Χριστοδουλίδη – Τατάρ με Ολγκίν

Η δική μας ειλικρινής πολιτική βούληση και ανάληψη πρωτοβουλιών που συνδράμουν στην προσπάθεια του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό είναι διεθνώς αποδεκτές είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE