Στο Νοσοκομείο 23χρονος μετά από εργατικό ατύχημα - Η κατάσταση υγείας του

Στο Νοσοκομείο 23χρονος μετά από εργατικό ατύχημα - Η κατάσταση υγείας του

Στο ΓΝ Πάφου μεταφέρθηκε 23χρονος μετά από τραυματισμό του σε εργοτάξιο νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης. Ο τραυματίας έχει κρατηθεί για νοσηλεία αλλά σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Γραφείου του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας γύρω στις 15:00 το απόγευμα σε εργοτάξιο στην Πάφο 23χρονος μόνιμος κάτοικος Πάφου εργαζόμενος εκεί στην προσπάθεια του να εκκινήσει φορτοτήρα του εργοταξίου, αυτός μετακινήθηκε με αποτέλεσμα να τον κτυπήσει στην αριστερή του πλευρά.

Ο 23χρονος μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου και όπως διαπιστώθηκε σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό φέρει κάταγμα μίας πλευράς και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.

Η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Ο ανασχηματισμός που ανακοίνωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης, δεν αποτελεί απλώς μια αλλαγή προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα. Είναι μια πολιτική δήλωση, με σαφή στόχευση: η κυβέρνηση εισέρχεται στην πιο κρίσιμη φάση της θητείας της και καλείται πλέον να αποδείξει στην πράξη. ότι μπορεί να μετατρέψει τις εξαγγελίες σε αποτελέσματα.