Τοποθετείται για το βίντεο με αναφορές σε ΛΟΑΤΚΙ η ΟΕΛΜΕΚ: «Άδικα στοχοποιήθηκε η Θεολόγος»

Τοποθετείται για το βίντεο με αναφορές σε ΛΟΑΤΚΙ η ΟΕΛΜΕΚ: «Άδικα στοχοποιήθηκε η Θεολόγος»

Η ΟΕΛΜΕΚ καλεί τους πάντες να σεβαστούν και να επιτρέψουν στους εκπαιδευτικούς να ασκήσουν απρόσκοπτα τα παιδαγωγικά τους καθήκοντα, πάντοτε στο πλαίσιο που καθορίζεται από τα Αναλυτικά Προγράμματα.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της σχετικά με το θέμα που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες για το μάθημα των Θρησκευτικών, η ΟΕΛΜΕΚ θεωρεί ότι η ανακίνηση του θέματος ήταν ατυχέστατη, ενώ θεωρεί τις δηλώσεις της Υπουργού Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, Αθηνάς Μιχαηλίδου, για το εν λόγω θέμα ότι είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.

«Η αντίδραση, όμως, του ΥΠΑΝ θα έπρεπε να ήταν πιο άμεση», αναφέρεται.

Η Οργάνωση εκφράζει τη στήριξή της «στη συνάδελφο Θεολόγο που στοχοποιήθηκε άδικα, παρόλο που λειτούργησε στο πλαίσιο των Αναλυτικών Προγραμμάτων, των δεικτών επάρκειας και αξιοποίησε σύγχρονα μέσα στη διδακτική πράξη».

Η ΟΕΛΜΕΚ «καλεί τους πάντες να σεβαστούν και να επιτρέψουν στους εκπαιδευτικούς μας να ασκήσουν απρόσκοπτα τα παιδαγωγικά τους καθήκοντα, πάντοτε στο πλαίσιο που καθορίζεται από τα Αναλυτικά Προγράμματα».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE