Τοποθετείται για το βίντεο με αναφορές σε ΛΟΑΤΚΙ η ΟΕΛΜΕΚ: «Άδικα στοχοποιήθηκε η Θεολόγος»

Τοποθετείται για το βίντεο με αναφορές σε ΛΟΑΤΚΙ η ΟΕΛΜΕΚ: «Άδικα στοχοποιήθηκε η Θεολόγος»

Η ΟΕΛΜΕΚ καλεί τους πάντες να σεβαστούν και να επιτρέψουν στους εκπαιδευτικούς να ασκήσουν απρόσκοπτα τα παιδαγωγικά τους καθήκοντα, πάντοτε στο πλαίσιο που καθορίζεται από τα Αναλυτικά Προγράμματα.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της σχετικά με το θέμα που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες για το μάθημα των Θρησκευτικών, η ΟΕΛΜΕΚ θεωρεί ότι η ανακίνηση του θέματος ήταν ατυχέστατη, ενώ θεωρεί τις δηλώσεις της Υπουργού Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, Αθηνάς Μιχαηλίδου, για το εν λόγω θέμα ότι είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.

«Η αντίδραση, όμως, του ΥΠΑΝ θα έπρεπε να ήταν πιο άμεση», αναφέρεται.

Η Οργάνωση εκφράζει τη στήριξή της «στη συνάδελφο Θεολόγο που στοχοποιήθηκε άδικα, παρόλο που λειτούργησε στο πλαίσιο των Αναλυτικών Προγραμμάτων, των δεικτών επάρκειας και αξιοποίησε σύγχρονα μέσα στη διδακτική πράξη».

Η ΟΕΛΜΕΚ «καλεί τους πάντες να σεβαστούν και να επιτρέψουν στους εκπαιδευτικούς μας να ασκήσουν απρόσκοπτα τα παιδαγωγικά τους καθήκοντα, πάντοτε στο πλαίσιο που καθορίζεται από τα Αναλυτικά Προγράμματα».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

Η χαμηλή συσπείρωση και η αργή επούλωση των εσωκομματικών πληγών φαίνεται να αποτελούν το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026. Η ηγεσία του κόμματος, παρότι επιχειρεί να εκπέμψει μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης, δεν κρύβει την ανησυχία της για τις εσωτερικές τριβές που εξακολουθούν να υποβόσκουν μετά το ταραχώδες πολιτικό σκηνικό των Προεδρικών του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE